Onze diensten

Wij bieden een brede waaier aan diensten. 
Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

* Diensten gemarkeerd met een sterretje vereisen een doktersvoorschrift.

Hulp bij medicatie*

Een correcte medicatie-inname is van groot belang. Soms wordt de medicatie te complex of heeft u wat extra ondersteuning nodig.  Hier kunnen wij als thuisverpleegkundige heel betekenisvol zijn. Neem met ons contact op, dan zoeken we samen naar een gepaste oplossing. 

Totaalzorg

Heeft u tijdelijk of een lange periode verschillende verpleegkundige zorgen nodig om in uw vertrouwde thuissituatie te kunnen blijven? Heeft u als mantelzorger ondersteuning nodig om u dierbare thuis mee te verzorgen zodat het haalbaar blijft? Neem gerust met ons contact op want wij helpen u graag verder.

Hygiënische zorgen

Wij kunnen zorgen voor extra ondersteuning tijdens de dagelijks hygiënische zorgen. Soms is een dagelijkse ondersteuning niet nodig en bent u geholpen met de hulp voor een wekelijkse bad of douche. Op basis van de evaluatieschaal (KATZ) gaat het ziekenfonds beslissen hoe vaak wij volledig terugbetaald mogen langskomen voor de hygiënische zorgen. Contacteer ons, dan zorgen we samen voor een oplossing. 

Palliatieve zorgen*

Ons team heeft twee palliatief referenten

Heeft u net het nieuws vernomen dat u ongeneeslijk ziek bent of zou u graag in uw vertrouwde omgeving willen afscheid nemen van het leven? Ons team omvat veel ervaring en twee palliatief referenten om u en uw familie hierin te begeleiden. We kunnen u ondersteunen door een multidisciplinaire samenwerken en zorg op uw maat te geven. Wil u hier graag meer over weten of zoekt u thuisverpleging om u of uw familie hierin te ondersteunen? Durf ons zeker te contacteren.

Steunkousen*

Het zelfstandig aan en uitdoen van steunkousen is niet voor iedereen evident. Wij kunnen u hier zeker een handje bij helpen.

Inspuitingen*

Heeft u een voorschrift van een arts voor het toedienen van een inspuiting? Dan helpen wij u hier graag verder mee.

Infusietherapie*

Heeft u op doktersvoorschrift infusietherapie nodig? Heeft u graag meer info over deze therapie of wenst u hiervoor verpleegkundige zorgen? Neem dan gerust contact met ons op.

Toezicht van en toedienen van parenterale voeding*

Vraagt een arts om in de thuissituatie parenterale voeding toe te dienen? Wij kunnen u hier zeker verder mee helpen.

Stomazorg*

Bent u net ontslagen uit het ziekenhuis en zoekt u nog even ondersteuning tot zelfzorg? Of ziet u het niet zitten om de verantwoordelijkheid te dragen voor deze zorg? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u hier graag verder mee.

Chemotherapie aan huis*

Zoekt u een verpleegkundige die de chemotherapie aan huis komt afkoppelen en u mee begeleid tijdens deze periode? Heeft u vragen over deze therapie? Durf ons gerust te contacteren want wij zorgen graag voor u.

Sondetherapie*

Wij ondersteunen u graag met de toediening van sondevoeding in de thuissituatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Diabeteszorg*

Diabeteszorg vraag de nodig expertise en aanpak. Wilt u graag naar zelfzorg evolueren maar heeft u dat klein zetje nog nodig? Wordt u graag dagelijks ondersteund in de diabeteszorg? Neem contact met ons op. Wij komen samen tot een mooie oplossing.

Wondzorg*

Ons team heeft twee referentieverpleegkundigen in de wondzorg.

Wondzorg kan heel divers zijn, maar is een gekende materie voor ons team. Ons team heeft twee referentieverpleegkundigen wondzorg en kan de gepaste begeleiding en ondersteuning bieden. Voor wondzorg is een voorschrift van een arts noodzakelijk. Bent u nog niet in het bezit van een voorschrift, maar maakt u zich zorgen? Contacteer ons en we helpen u graag verder.

Blaassondage*

Soms wordt u door een arts geadviseerd of bent u genoodzaakt tot blaassondage? Wij als thuisverpleegkundige kunnen u hier in verder helpen. Neem met ons contact op, en wij helpen u graag verder

Urineverlies

Heeft u last van ongewenst urineverlies? Neem contact met ons op en wij kunnen u het juiste advies geven en u verder helpen.

Stoelgang*

Heeft de arts u een lavement voorgeschreven? Wij kunnen u hierbij helpen.

Aanbrengen post-operatieve oogdruppels*

Heeft u een ingreep ondergaan aan uw ogen, dan kan u geholpen worden bij het indruppelen van oogdruppels. Voor meer informatie neemt u best met ons contact op.

Aspiratie van de luchtwegen en canulezorg*

Heeft u een tracheotomie en wilt u graag begeleiding bij de verzorging hiervan? Wij helpen u graag hiermee verder.

Aanbrengen van dermatologische zalfbereidingen*

Bepaalde huidaandoeningen dienen verzorgd te worden met de correcte aanbreng van een geneeskrachtig product of zalf. Wij kunnen u hier mee verder helpen als dit voor u een oplossing kan zijn. Neem gerust met ons contact op.