Zo gaan wij te werk

Stap 1: Aanvraag

U kan ons telefonisch bereiken via +32 (0)475 39 75 81 of via email op info@thuisverplegingev.be
Dit kan zowel op vraag van de arts als op eigen initiatief. We luisteren graag naar uw zorgnood en bezorgdheid en zoeken samen naar de gepaste ondersteuning. Heeft u andere vragen of is er iets niet duidelijk, aarzel niet om ons te contacteren.

Bel ons

+32 (0)475 39 75 81

Mail ons

info@thuisverplegingev.be

Stap 2: De verpleegkundige komt op huisbezoek

We overlopen de zorgvraag en starten met de verpleegkundige zorgen op uw maat.
Leg alvast uw identiteitskaart, doktersvoorschrift en klevertje van het ziekenfonds klaar. We kunnen op deze manier heel eenvoudig de administratie afhandelen die verreist is om te genieten van een volledig terugbetaalde zorgverlening. Indien u ook in aanmerking komt voor een premie of tegemoetkoming helpen wij u daar graag mee op weg.

Stap 3: Wij zijn 24/7 bereikbaar

Mocht u onverhoopt in een noodsituatie terecht komen, kan u ons dag en nacht telefonisch bereiken op +32 (0)475 39 75 81

Noodgeval? Bel ons!

+32 (0)475 39 75 81

Volledig terugbetaalde zorgen door het ziekenfonds.

Wanneer u in het bezit bent van een doktersvoorschrift en aangesloten bent bij een ziekenfonds kan u beroep doen op de derde betalersregeling. Wij werken samen met alle ziekenfondsen. Ook toiletzorg waarvoor geen doktersattest vereist is, kan volledig terugbetaald worden wanneer we een correcte KATZ-schaal toepassen en een goedkeuring krijgen van het ziekenfonds.
Dit betekent dat je niets hoeft te betalen. De thuisverpleegkundige regelt dit rechtstreeks met uw ziekenfonds. Het ziekenfonds betaalt alles rechtstreeks aan thuisverpleging Els Vertonghen.

Maandelijks kan u een overzicht van de betalingen door je ziekenfonds terugvinden via het beveiligd portaal Easix.

Raadpleeg de terugbetalingen van je ziekenfonds met Easix

Ontdek onze dienstverlening

Wij staan garant voor een persoonlijke en warme aanpak.