Over ons

Onze missie: zorgen voor u en voor elkaar, want wij zorgen graag.

"De samenhorigheid en visie die we door de vele jaren hebben kunnen opbouwen en doorgeven zorgt ervoor dat we ons niet laten vangen door de valkuilen van een commerciële zorgverlening."

35 jaar geleden is Els Vertonghen uitgereden om mensen aan huis verpleging te bieden. Het was toen geen evidentie. Het begrip ‘zelfstandige thuisverpleegkundige’ was nog niet gekend en ze heeft zich moeten bewijzen tegenover de grote spelers. 

De persoonlijke aanpak maakte het verschil en zorgde voor veel vertrouwen. In groep, als team, als één familie hebben we de continuïteit van zorg kunnen optimaliseren. 

De verbondenheid en betrokkenheid met onze patiënten en binnen ons team is de sterke basis die wij al jaren uitstralen en laten voelen.

Vandaag de dag zijn we niet meer alleen op ronde. De zorgvraag neemt toe en de groepen van zelfstandig thuisverpleegkundigen ook. 

Onze samenhorigheid en visie die we door de vele jaren hebben kunnen opbouwen en doorgeven zorgt ervoor dat we ons niet laten vangen door de valkuilen van een commerciële zorgverlening. Ons doel blijft om betrokken te blijven zodat we iedere dag met plezier onze ronde kunnen starten.


Ons team

Els
Vertonghen

Hanne
Lenie

Els
Rampelbergh

Ruth
Cools

Carine
Andries

Paulien
Vertonghen

Sofie
Sarens

Ontdek onze dienstverlening

Wij staan garant voor een persoonlijke en warme aanpak.